ابزارهای تحلیلی معاملات فارکس

ابزارهای تحلیلی معاملات در فارکس

 امروزه ابزارهای مختلفی وجود دارند که می‌توان با استفاده از آن‌ها، به تحلیل نمودار جفت‌ارزها در فارکس پرداخت. این ابزارها با استفاده از تکنولوژی‌های مختلف از جمله تحلیل آنلاین توسط ربات و … فعالیت می‌کنند. تریدرهای حرفه‌ای نیز از این ابزارهای تحلیل معاملاتی استفاده می‌کنند. در این مقاله سعی داریم نام چند ابزار مهم برای تحلیل معاملات فارکس معرفی کنیم.

ربات‌های تحلیلگر

هر تریدری به دنبال یک ابزار کامل و جامع برای تریدکردن است. ابزاری که علاوه بر قابلیت اطمینان و مقرون‌به‌صرفه بودن، عملکرد مناسبی نیز داشته باشد. به طور کلی هر ابزاری که بتواند به صورت لحظه‌ای بازار را رصد و نمودار جفت‌ارز را نمایش دهد، می‌تواند مورد استفاده تریدرها قرار بگیرد.  برنامه‌ها و نرم‌افزارهایی وجود دارند که به صورت خودکار نمودارها را بررسی می‌کنند و با توجه به نکاتی که در پایگاه دانش برنامه وجود دارند، جهت احتمالی حرکت بازار را پیش‌بینی می‌کنند.

نرم‌افزار متاتریدر

یکی از بهترین و جامع‌ترین نرم‌افزارهایی که می‌توان از آن برای انجام معاملات آنلاین استفاده کرد، متاتریدر است. این نرم‌افزار همه اطلاعات و ابزارهایی که یک تریدر نیاز دارد را، در اختیار او قرار می‌دهد.

ربات‌های تریدر

 ماشین‌حساب‌های معاملاتی

معمولاً خیلی از تریدرها نیاز دارند تا برخی از محاسبات را، در هنگام تریدکردن انجام دهند. از این رو نیاز به ماشین‌حساب دارند. مثلاً از ابزارهای محاسباتی هستند که یک تریدر به آن‌ها نیاز دارد. ماشین‌حساب نوسانات (Volatility calculator)، ماشین‌حساب پیپ (Pip calculator)، ماشین‌حساب مارجین (Margin calculator)، مبدل ارز (Currency converter)، ماشین‌حساب سود (Profit calculator) و … جزو این ابزارها به شمار می‌آیند.

پیشنهادی:   آموزش اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال در فارکس (5) - اندیکاتور استوکاستیک (Stochastic Oscillator)

تقویم‌های اقتصادی و اخبار

تقویم‌های اقتصادی و اخبار نیز اگر چه ابزار تحلیل به شمار نمی‌روند، اما می‌توانند به عنوان یکی از بهترین منابع برای تریدرها محسوب شوند. بدون اطلاع از آخرین اخبار و ادغام تحلیل فاندامنتال با تکنیکال، نمی‌توان به درک درستی از بازار دست پیدا کرد.

 

 سایت‌های اینترنتی تحلیلی

سایت‌های مختلفی نیز هستند که با ارائه امکانات مختلف، به تریدر برای تحلیل تکنیکال کمک می‌کنند. برای مثال سایت تریدینگ ویو (tradingview) یکی از کامل‌ترین سایت‌ها برای تحلیل تکنیکال در بازار فارکس است. جالب است بدانید که خیلی از سایت‌های دیگر (از جمله سایت‌هایی که به تحلیل تکنیکال در حوزه بورس ایران می‌پردازند) را می‌توان نسخه کپی‌شده (یا بومی‌شده) از این سایت دانست. تریدینگ ویو را می توان شبکه اجتماعی تریدرها هم نامید. چرا که می‌توان نظرات و تحلیل‌های دیگر تریدرهای مختلف در سطح جهان را مطالعه و مثل توییتر یا اینستاگرام، آنها را دنبال (FOLLOW)  کرد.

اندیکاتورها

نکته مهم دیگر این است که انتخاب یک ابزار برای تحلیلی معاملات فارکس، رابطه مستقیمی با سبک و استراتژی تریدر دارد. چرا که تریدرها با توجه به سبکی که معامله می‌کنند، ابزارهای متفاوتی نیاز دارند. به طور مثال یکی از شاخص‌های بسیار مهم برای تریدرها،  اندیکاتور میانگین متحرک است. از این رو ترندتریدرها، کسانی هستند که به شدت نیاز به این شاخص دارند. شاخصی RSI، اندیکاتور مک‌دی و … همه روش‌های مشابه نیز، جزو بهترین ابزارهایی هستند که تریدرها به نمودارهای جفت‌ارزها اضافه می‌کنند تا آن‌ها را در هنگام تحلیل تکنیکال کمک کنند.

ابزارهای کپی تریدینگ

 ابزارهای کپی تریدینگ نیز می‌توانند تا حد قابل‌توجهی به کمک تریدرها ( به خصوص تریدرهای تازه‌وارد) بیاید. در این ابزارها، شما می‌توانید دقیقاً متناسب با روش‌های معاملاتی یک تریدر حرفه‌ای و باتجربه، به صورت خودکار معامله کنید. مسلماً همه سود و ضرری که برای او به وجود می‌آید، برای شما نیز اتفاق می‌افتد.

پیشنهادی:   پیش ‌بینی قیمت انس طلا : بازار می‌تواند روند صعودی خود را به سمت 1830 دلار در ایام تعطیلات کریسمس ادامه دهد.

ژورنال ترید

یکی از ابزارهای پیشنهادی برای تریدرها، استفاده از ژورنال ترید است. منظور از ژورنال ترید این است که تریدرها اطلاعات مهم معاملات خود را ثبت کنند. این کار سبب می‌شود تا بتوانند برای معاملات بعدی، بهتر فعالیت کنند. از طرف اگر در یک مدت زمان خاص تعداد قابل‌توجهی فرصت معاملاتی بود، بتوانند آن‌ها را تقسیم‌بندی و مدیریت کنند. این کار باعث جلوگیری از معاملات احساسی می‌شود. و تریدر را انجام معامله مشکوک دور می‌کند.

مبدل منطقه زمانی

مبدل منطقه زمانی، از دیگر ابزارهایی که برای افراد تازه‌وارد در فارکس بسیار کاربردی است. از آنجایی که سشن‌های معاملاتی مختلفی وجود دارد، بهتر است با استفاده از این ابزارها، به طور دقیق بهترین فرصت‌ها معاملات را در نظر داشته باشید.

ابزارهای کمکی برای ترید در فارکس

ماتریس همبستگی

 همان‌طور که می‌دانید در بازار فارکس ، تغییر در برخی از قیمت یک ارز، تأثیری مستقیم روی دیگر ارزها می‌گذارد. از این رو مفهوم همبستگی جفت‌ارزها مطرح می‌شود که توانایی یک ارز برای حرکت دادن یک ارز دیگر تعبیر می‌شود.  حال اگر مجموعه‌ای از همه همبستگی‌های جفت‌ارزها وجود داشته باشد، به آن ماتریس همبستگی می‌گویند که می‌تواند به تریدرهای کمک بسیار زیادی دارد. تریدرهای باید بتوانند از این ابزار نیز برای تحلیل تغییر قیمت ارزها بهره‌مند شوند.

Stock Trainer

Stock Trainer نیز جزو ابزارهایی است که می‌تواند کمک بسیار زیادی به افراد تازه‌وارد در دنیای فارکس کند. در این برنامه شما می‌توانید با استفاده از داده‌های واقعی، تجارت مجازی انجام دهید و تجربه خود را به اندازه قابل ملاحظه‌ای افزایش دهید. از این رو می‌توان ابزار Stock Trainer و ابزارهای مشابه را به عنوان ابزارهای آموزشی در نظر گرفت که شما بتوانید به موازات آموزش‌های مختلف در حوزه تحلیل تکنیکال، از آن برای معاملات دمو و آزمایشی استفاده کنید.

پیشنهادی:   آموزش تحلیل تکنیکال با استفاده از ابزار ایچیموکو

داینامیک تریدر

داینامیک تریدر نیز جزو بهترین نرم‌افزارهایی است که می‌توانید با استفاده از آن و استقرار امواج الیوت، روش فیبوناچی، شمارش کندل و … تحلیل جامع‌تری از روند بازار داشته باشید.

ابزارهای ارائه‌شده توسط بروکرها

 همواره تأکید کرده‌ایم که یکی از مهم‌ترین تصمیم‌های شما در بازار فارکس، انتخاب بروکر است. هر بروکری متناسب با ویژگی‌ها و سیاست‌های خود، ابزارهای تحلیل معاملات را در اختیار اعضای خود قرار می‌دهد. برای مثال اغلب بروکرها، خلاصه‌ای از نحوه معاملات را برای مشتریان خود می‌فرستند. یا خلاصه پوزیشن‌ها را به آن‌ها ارائه می‌دهند.

استفاده از ابزارهای گوناگون سبب می‌شود تا تریدر بتواند با تحلیل بهتر و سرعت عمل بالاتر فعالیت کند. مسلماً تسلط بر روی این ابزارهای تحلیل معاملات فارکس، نیاز به زمان دارد و باید مدتی را برای یادگیری آن‌ها بگذارید. مطمئناً بعد از تسلط روی این ابزارها، می‌توانید با سیگنال گرفتن از کانال VIP مستر اسکلپر، سود خوبی از معاملات در فارکس داشته باشید. اگر نیازمند سیگنال فارکس هستید، کافی است در کانال VIP ما عضو شوید.

مقالات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *